Smile Plastics biedt klantgerichte oplossingen op het gebied van polymeerverwerking. We verpoederen en verwerken kunststofgranulaten voor producenten en verwerkers van kunststof in heel Europa. Voor deze partijen zijn we de complete dienstverlener voor het vermalen, mengen en herverpakken van poeders. Bekijk onze diensten.

Door onze jarenlange ervaring, continue innovatie en uitgebreide dienstverlening, kunnen we aan iedere productievraag voldoen – klein of groot volume. We zijn op elke capaciteit berekend en kunnen terugvallen op veel ervaring en know-how. Dankzij de diverse diensten die we inhouse verzorgen en onze korte omsteltijden van de molens zijn wij bovendien zeer flexibel, waardoor we snel aan de vraag van de klant kunnen voldoen. Bekijk onze werkwijze.

Bij Smile Plastics werken, vanuit onze vestiging in Susteren (Nederland), dagelijks 55 gemotiveerde medewerkers aan klanttevredenheid. Dit maken we mogelijk door onze eigen ontwikkelde systemen en  door onze  goed opgeleide en kundige medewerkers.  Kwaliteit staat bij ons voorop. We zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd.