Werkwijze

Every day a new smile. Dat is ons credo en onze belofte aan opdrachtgevers. Met onze kundige en betrokken medewerkers werken we aan de beste oplossing voor de klant. Wat de vraag, specificatie of hoeveelheid ook is, Smile Plastics denkt en innoveert mee met de klant en verzorgt de volledige dienstverlening van advies tot vermalen op maat. Door de logistiek gunstige vestiging in Susteren, als poort naar Europa, zijn we de flexibele partner voor opdrachtgevers.

Maatwerk

Onze klantgerichte en persoonlijke service is onze kracht. De vraag van de opdrachtgever is altijd leidend in ons advies, innovatie en productie op maat.

Lees meer
Compleet

We zijn een pure complete dienstverlener, dat wil zeggen dat we kennis ontwikkelen en poeders verwerken en leveren in opdracht van de klant.

Lees meer
Flexibiliteit

Onze compacte installaties zijn binnen een mum van tijd omgesteld, waardoor we snel en adequaat op uw specifieke vraag – klein of groot – kunnen inspelen.

Lees meer
Partner

We zijn een betrokken en persoonlijke partner voor producenten en verwerkers van kunststof, voor uiteenlopende toepassingen, in diverse branches en in variërende volumes.

Lees meer